Vores Historie

BÆREDYGTIGE LÆDERVARER

Vores læder oprinder fra køer fra Grambogård, der har et grundprincip om dyrevelfærd. Deres områder ligger i naturskønne omgivelser på Fyn, i hjertet af danmark. 

NATURLIGT GARVET

For at undgå skadelige kemikalier er vores læder vegetabilsk garvet – den mest naturlige måde at forarbejde læder på. Processen tager længere tid end andre former for garvning, men er langt bedre for miljøet.

LOKALT LÆDERSNEDKERI

I hjertet af Danmark, Odense, har vi vores lille læderproduktion, hvor vi skaber alle vores produkter. Læderet er nøje udvalgt og alle vores produkter er lavet i hånden – vi brænder for det gode håndværk. 

 

SOCIAL ANSVARLIGHED – Teamet bag NARV-denmark

Hos NARV-denmark har vi et stort fokus på social ansvarlighed, og vi tror på, at alle har særlige kompetencer og dem vil vi gerne være gode til at bruge sammen. Derfor har vi medarbejdere med forskellig baggrund og forskellige udfordringer som sociale forbier, angst – som Tobias der er næsten blind, men utroligt god til at håndsy og at stå for vores sociale medier.
John er vores produktudvikler og ham der holder styr på læderværkstedet og alle de mange processer en enhed skal igennem før den er klar til at blive tage i brug.

GRUNDLAGT I 2015

NARV-denmark blev grundlagt i 2015 af Anna Aagaard og John Have Sørensen. De havde fremsyn til at se at bæredygtighedskampen også kunne kæmpes inden for lædervarerindustrien. Vores familie er sidenhen vokset og vi deler naturligvis alle passionen omkring vegetabilsk garvede, lokalt producerede, håndlavede, bæredygtige lædervarer.

Huderne vi bruger, kommer fra Danske Grambogård køer der har levet efter de danske dyrevelfærdsprincipper. Skindene og læderet bliver derefter til vores smukke produkter, i vores lille lædersnedkeri i hjertet af Danmark, Odense. 

Vi elsker dansk design og alle vores produkter er håndlavede, hvilket giver os et unikt indblik i brugen af produkterne. Vores produkter har ingen unødige detaljer, da vi har et stort fokus på at mindske spild, og vi bruger så meget som muligt af vores skind. Det betyder også at der ikke er to produkter der er ens, da der heller ikke er to køer der er ens. 

Vi bruger traditionelle, danske læderforarbejdningsprincipper i vores snedkeri på Fyn, og vi har skabt et luksussortiment til både dit køkken, hjemmet generelt og på farten. Vores produkter vil over tiden forandre sig og få en naturlig patina, som giver smukke, unikke karakteristika til det enkelte produkt. De bliver kun smukkere med tiden. 

Hos NARV-denmark har vi forpligtiget os til at minimere spild på alle fronter – hver dag, og vi tror på social ansvarlighed og kvalitetsprodukter der holder i årevis.