Købsbetingelser

Ved at købe på denne side accepterer du automatisk følgende betingelser.
Vi anbefaler derfor, at du læser vilkårene grundigt, inden du køber på narv-denmark.com

Generelt
Vi sender alle varer med GLS, som muliggør sporing af pakken, hvis der opstår problemer. Varerne er forsikret under forsendelsen – du bedes derfor kontrollere indholdet af pakken. Hvis pakken og / eller indholdet er beskadiget ved modtagelse, bedes du kontakte os indenfor 2 dage. NARV-denmark er ikke ansvarlig for gods beskadiget under transport. Vi pakker altid varerne med stor omhu, så risikoen for beskadigelse bliver minimeret. Vi tager ansvar for skrivefejl og udsolgte varer.

Leveringstid
Hos NARV-denmark stræber vi efter en hurtig levering, så alle ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage. Skulle der være forsinkelser med GLS, kan NARV-denmark ikke holdes ansvarlig.

Forsendelse i Danmark
Dit køb vil blive opkrævet et gebyr på 50 DKK, uanset hvilket beløb der skal dække forsendelsesomkostninger med GLS. Ved valg af GLS-pakkebutik eller GLS-erhverv vil der blive opkrævet et gebyr på 50 DKK. Hvis du køber for mere end 1.000 DKK, dækker vi alle fragtomkostninger. Alle pakker leveres som forsikrede forretningspakker.

Forsendelse til udlandet
Alle forsendelser i udlandet leveres med GLS eller FedEx og sendes som en forsikret pakke, hvilket betyder at pakken ikke kan sendes som gave til lande uden for EU for at undgå lokale skatter og afgifter. Ordinær Service i Europa tager ca. 4-5 hverdage. Ordinær Service uden for Europa tager ca. 5-7 arbejdsdage.

Belgien, Holland, Frankrig, Italien, Storbritannien, Finland, Sverige, Tyskland, Østrig 150 DKK / 20 €.
Resten af Europa inkl. Grønland, Færøerne og Island 200 DKK / 27 €.
Nordamerika og Australien 245 DKK / 33 €.
Sydamerika, Afrika, Asien, Mellemøsten og resten af verden 355 DKK / 48 €.

Refundering

Fra den dag du modtager dine varer, har du 14 dage til at sende dem tilbage. Du skal blot udfylde returblanketten (venligst send os en mail på contact@narv-denmark.com) og vedhæft returblanketten på forsendelsespakken sammen med varerne. Du har mulighed for at teste varerne. Hvis du vil returnere en vare, kan varen returneres, så længe den kan sælges til en anden køber som ny. Retur skal ske med returmærket på. Varer uden returmærke bliver ikke returneret. Pakken skal sendes direkte til vores adresse. Når vi har modtaget varen og godkendt, overfører vi købsbeløbet til din konto. Vi refunderer kun til det kreditkort, som varerne er købt på. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din kvittering som dokumentation for varen er afsendt. Retur af varer er på egen regning.

Klager
Alle varer er underlagt købslovgivningen for 24 måneders klageadgang. Ret til krav betyder, at du som kunde kan klage over mangler i varen, der har fundet sted inden for 24 måneder efter købet.
Garantien dækker ikke, når der opstår fejl, beskadigelse eller slid på grund af ukorrekt brug, manglende vedligeholdelse eller generel slitage. I tilfælde af en klage eller mangler bedes du kontakte kundeservice på +45 22643803 eller mail: contact@narv-denmark.com
NARV-denmark dækker ikke de fragtomkostninger, der måtte opstå i forbindelse med en klage.

Betaling

narv-denmark.com kan du betale med kreditkort – Dankort, VISA Dankort, MasterCard, American Express. Beløbet fratrækkes i første omgang fra din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Alle priser på NARV-denmark er angivet i DKK og inkluderer 25% moms.

Sikkerhed
Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaver sker via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord har kun PBS adgang til dine data. Hverken NARV-denmark eller andre uautoriserede personer har mulighed for at se de data, der udveksles til køb. I NARV-denmark er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen har adgang til dem.

Told og moms
Hvis du bestiller fra et EU-land, betales dansk moms, men ingen pligt er underlagt reglerne om fri bevægelighed for varer. Varer sendt fra NARV-denmark.com kan ikke sendes som gave til lande uden for EU for at undgå lokale skatter og afgifter. Hvis du bestiller fra et land uden for EU, kan lokale skatter og afgifter ikke opkræves, men til gengæld fratrækkes dansk moms. I så fald vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Bemærk venligst at dette kan forsinke forsendelsen, da varerne vil blive bevaret i tolden. Det er dit ansvar at kontakte fragtfirmaet og betale de ekstra omkostninger.

Forbrugerbeskyttelse
NARV-denmark følger instruktionerne fra E-mærket. Vi arbejder og handler efter forbrugerorganisationens retningslinjer og love.

FAQ – Spørgsmål & svar

Hvordan returnerer jeg en vare?
NARV-denmark tilbyder 14 dages fuld returret fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde returskemaet (brug venligst contact@narv-denmark.com) og fastgør det til forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres med returmærket siddende på. Varer uden returmærke returneres ikke. Når vi har modtaget varen og godkendt, så overfører vi købsbeløbet til din konto hurtigst muligt. Vi refunderer kun til det kreditkort, som varerne er købt på. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge din registrering og kontonummer. Vi vil bruge bankoverførsel. Husk at gemme din kvittering som dokumentation for varen er afsendt. Retur af varer er på egen regning.

Hvordan udfylder jeg en returliste?
Udfyld returliste ved at krydse de varer af, du ønsker at returnere samt årsagen til returnering, en forsendelsesdato og en underskrift.

Jeg har modtaget en forkert vare, hvad skal jeg gøre?
Vi stræber efter at levere som bestilt. I tilfælde af fejl bedes du kontakte@mo-denmark.com og vi sender dig et returmærke, så varen kan returneres frit. Angiv navn, adresse og bestillingsnr. ved alle henvendelser.

 

NARV-denmark – a celebration of sustainable danish design

Denne hjemmeside udbydes af:

NARV-denmark ApS
Ørstedsgade 20 tv, 2. sal
5000 Odense C
Danmark
CVR 36557974
T: +45 22 64 38 03
M: contact@narv-denmark.com

Follow us on Instagram

 

Hos NARV-denmark designer vi håndlavede lædervarer. Vi er inspireret af den bæredygtige livsstil, og vi inddrager samfundsansvar i vores arbejde.

#MereOmtanke

Vi giver dig flere muligheder for at vælge en bæredygtig livsstil.